Dobré odpoledne, dnes je neděle 29.9.2024
svátek slaví Michal,
zítra Jeroným
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

50 misouOblíbená zpěvačka písní pro děti zavítala znovu po roce do Prostějova s novou interaktivní show pro děti. Sobotní zábavné odpoledne plné soutěží a písniček nadchlo desítky dětí i rodičů. Večerník byl u toho!

I letos má programová nabídka Prostějovské zimy co nabídnout. Mikuláše a čerty na náměstí vystřídali hned následující den v prostorách Kulturního klubu Duha zábavná strašidla a Míša Růžičková. Už krátce po obědě se scházeli malí šikulové v doprovodu rodičů i prarodičů, kteří v rámci Vánoční minidílny mohli ocenit kreativitu svých ratolestí. Pak už ale kinosál Duhy ovládla interaktivní show oblíbené dětské písničkářky Míši Růžičkové, která si tentokrát pro děti připravila zábavný program s názvem Strašidel se nebojíme. 

„Já se strašidel nebojím, jenom čerta,“ přiznala po pravdě čtyřletá Vanessa, která dorazila i s bráškou Jakubem a maminkou: „Včera jsme se totiž byli podívat na náměstí na Mikuláše a museli jsme domů, protože Vanesska se strašně bála,“ usmívala se při vysvětlení maminka. 

V uzavřených prostorách prostějovského střediska se ale nebylo čeho bát, tudíž děti se tak mohly bez obav a naplno bavit. „Tatínek mi potom koupí cédéčko s Míšou a dostanu ho pod stromeček," hlásí malý Lukáš, který si v závěru soutěžení z pódia odnášel sladkou odměnu. 

Že jsou interaktivní show Míši Růžičkové u našich dětí populární, svědčí i hojná návštěvnost obou jejích vystoupení. „S účastí jsme pochopitelně moc spokojení. Míša se vždy osvědčí,“ potvrzuje Martina Drmolová, produkční Kulturního klubu Duha. 

Program Prostějovské zimy ale zdaleka nekončí, a pokud vaše děti stále nemají dost písniček a soutěží, určitě s nimi vyrazte do Duhy i tuto sobotu. Bude tam na vás čekat Světlana Nálepková se svým kamarádem skřítkem Bumějem, s nímž vypravíte na pohádkovou cestu do kouzelného Medvídkova.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...