Dobré odpoledne, dnes je neděle 29.9.2024
svátek slaví Michal,
zítra Jeroným
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

VIDEO + FOTOGALERIE: Bylo to něco, co jsme tady dlouho nezažili. Páteční vystoupení Duo Adamis a Duo Jamaha přilákalo do sálu prostějovského Společenského domu pořádnou masu příznivců. Ti využili příležitosti zatancovat si a zaposlouchat se do melodie songů známých ze Šlágr TV. Více jak čtyřhodinový koncert proběhl v pořádně veselé atmosféře a kdyby snad někteří návštěvníci mohli, juchali by doteď... Přímo na místě byl i PROSTĚJOVSKÝ Večerník, exkluzivní mediální partner akce.

Hudební pařby, které se neobejdou bez divokého křepčení a mávání vlasy, kde si přes kouřovou clonu nedohlédnete ani na nos, nejsou pro každého. Ti, kteří si namísto metalového vyrválu raději nechají pohladit duši lidovými a tanečními písněmi, se uplynulý pátek večer sešli v sálu Společenského domu v Prostějově, kde na ně se svým hudebním vystoupením čekali staří známí ze Šlágr TV Duo Adamis a Duo Jamaha. A „kasko“ bylo zcela vyprodáno!

„Pravidelně, to znamená každou neděli, se těším na jejich televizní vystoupení. To je moje. Před nedávnem jsem byl i na koncertě Duo Jamaha v Libině, takže ten prostějovský jsem nemohl vynechat,“ svěřil se Večerníku Jan Čížek ze Štětovic. A že se na vystoupení těšili i sami interpreti, bylo jasné i z pohodové atmosféry, v níž se odehrával rozhovor s členy Duo Adamis. Ostatně, posoudíte brzy sami, exkluzivní interview najdete již v příštím vydání Večerníku.

Příležitost pozdravit čtenáře Večerníku si ale nenechali ujít ani členové slovenské hudební skupiny Duo Jamaha. „Rádi bychom poděkovali všem našim příznivcům, kteří dorazili na náš prostějovský koncert. Jsme moc rádi, že přišli v tak velkém počtu, a těšíme se na další společné akce v následujícím roce. A protože se blíží Vánoce, rádi bychom popřáli šťastné a veselé svátky, bohatého Ježíška, hodně lásky mezi lidmi, vše dobré v novém roce a ať jim naše hudba i nadále přináší radost a pohodu,“ popřáli Alfonz a Marián Kotvanovci, kterým se od zdejšího publika dostalo opravdu záviděníhodné přízně.

Jediné, co organizátoři nepromysleli, byl fakt, že se tady nedalo pořádně tancovat,“ litovala paní Oldřiška, která spolu s ostatními využila možnosti trsat alespoň po bocích hlediště.

Duo Jamaha vystřídala v polovině programu manželská dvojice Adéla a Milan Suchých, známí pod pseudonymem Duo Adamis, kteří publiku představili nejen známé písně, ale i několik novinek z vlastní produkce. Úžasná atmosféra, kterou hlavní protagonisté spolu s publikem vytvořili, potěšila duši každého hudebního příznivce a jistě budou všichni zúčastnění souhlasit, že by v našem městě mohlo být podobných akcí více...

„Jsem domluvený, že příští rok v listopadu bychom v Prostějově opět uskutečnili toto samé vystoupení,“ potvrdil zájem Martin Tichopádek z pořádající agentury MUSIC MEDEA s tím, že termín bude brzy zveřejněn. Tím de facto jen potvrdil úspěšnost celé akce. „Jsme opravdu maximálně spokojení, a to po všech stránkách - jak organizačně, tak i ekonomicky. Publikum bylo výborné, myslel jsem, že dorazí pouze starší generace, ale mýlil jsem se. Na pódiu tančily dokonce i děti. Byl to krásný pohled, jak se proplétaly generace,“ vzkázal Prostějovanům Tichopádek „Vystoupení obou kapel trvalo přes čtyři hodiny a šlo vidět takové nadšení fanoušků, že by klidně vydrželi i další dvě...,“ pousmál se.

Martin Tichopádek pochválil také oba interprety. „Děkuji paní Adéle z Duo Adamis, že i v horečkách nám krásně zazpívala. Byl jsem také mile překvapen, že kluci z Duo Jamaha vydrželi autogramiádu půldruhou hodinu. Sice byli pak velmi unaveni, ale zvládli to.“

MUSIC MEDEA s akcemi v Prostějově nekončí. „Letos už zde koncert pořádat nebudeme, ale velmi se těším na Prostějov v roce 2015. Přeji všem hodně štěstí do nového roku,“ udělal Martin Tichopádek tečku za ŠLÁGRPARÁDOU.

 



  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...