Dobré odpoledne, dnes je neděle 29.9.2024
svátek slaví Michal,
zítra Jeroným
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

47 jamahaUž jen pár desítek vstupenek zbývá na jedinečný večer plný hudby v režii kapel Duo Adamis a Duo Jamaha, které zavítají do Prostějova už tento pátek 28. listopadu! A díky Večerníku, který je hlavním mediálním partnerem akce, můžete být u toho i zadarmo. Stačí vyhrát v naší soutěži...

Posluchači Šlágr TV zpozorněte! Vaši oblíbení protagonisté kapel Duo Jamaha a Duo Adamis vystoupí ve Společenském domě už tento pátek, počítáte-li se mezi příznivce hudby k tanci i poslechu, jistě už vlastníte vstupenku na tento jedinečný večer plný hudby. A pokud vstupenku ještě nemáte, dlouho s nákupem neváhejte, protože dle vyjádření organizátorů je k dispozici už jen několik desítek lístků, které na vás čekají v kavárně Společenského domu. Na koho se tedy 28. listopadu můžeme ve Společenském domě těšit?

Všechno začalo, když Alfonz Kotvan kdysi začal hrát se skupinou Beňovci, se kterou vystupoval nejen na Slovensku, v Čechách i v Rakousku. Potom se svým kamarádem založil právě Duo Jamaha, kterého později vystřídal jeho šestnáctiletý syn Marián, absolvent hudební školy v oborech klavír a zpěv. Otec a syn hráli zpočátku na okolních akcích, než je objevila televize Šlágr, skrze kterou se jim od diváků dostalo velmi příznivého přijetí. Duo Jamaha znají už posluchači nejen na Slovensku, ale i v České Republice a v Německu.

A proč písničkáři zamířili právě k nám do Prostějova? „Musím konstatovat, že mně hodně lidí rozmlouvalo, abych uskutečnil vystoupení Šlágrparády, hlavně můj otec. Naštěstí a to jsem velmi rád, mě oslovila jedna z divaček Šlágr TV z Prostějova a na její přímluvu jsem se do tohoto projektu pustil,“ přiblížil pořadatel akce Martin Tichopádek z agentury MUSIC MEDEA a dodává: „Ze zkušeností vím, že když je vysoká návštěvnost, tak se nejen lépe hraje interpretům, ale hlavně atmosféra je potom výborná, což v pátek rozhodně bude! Překvapilo mě, že i maminky mi volaly o lístky pro sebe a své malé ratolesti, takže se zde potkají všechny generace návštěvníků. Další zajímavost je, že na toto vystoupení se návštěvníci sjedou nejen z okolí Prostějova, ale například i z Pardubic, Brna a hodně lidí i z Moravskoslezského kraje. Sám jsem zvědav a moc se těším, přestože osobně jsem ještě Duo Adamis hrát neslyšel, ale dle ohlasů bude mít hodně příznivců. Mám pochopitelně na mysli nejen Duo Jamaha, ale i Duo Adamis. Pan Kotvan z Dua Jamaha a pan Suchý z Dua Adamis, se už několikrát ptali, jestli je vše v pořádku, což není často zvykem. Podle toho odhaduji, že je opravdu baví hrát pro lidi,“ prozradil Večerníku Martin Tichopádekt.

Samotné vystoupení bude trvat zhruba čtyři hodiny, a pokud návštěvníci nebudou unavení, interpreti slibují nejeden hudební přídavek. Občerstvení bude zajištěno, takže jediné, co si s sebou kromě vstupenky rozhodně přineste, je dobrá nálada. Sraz s kapelou Duo Jamaha a Duo Adamis v pátek 28. listopadu v prostějovském Společenském domě od 18:00 hodin. A  Večerník u toho rozhodně nebude chybět. Těšit se tak můžete na očitý report, fotogalerii a snad i nějaký ten rozhovor... Na webu vecernikpv.cz pak najdete i exkluzivní videoreportáž.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...