Příjemnou noc, dnes je sobota 20.4.2024
svátek slaví Marcela,
zítra Alexandra
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Svatební den si většina nastávajících novomanželů plánuje prožít jen jednou v životě, a proto není radno podcenit detaily jako výběr vhodné svatební kytice, chutného dortu či přesně padnoucích snubních prstýnků. S tím vším letos už popáté pomáhá budoucím novomanželům Zuzana Kresová a její svatební studio Styl.

Sobotní přehlídka svatebních šatů, účesů a typů nejen na svatební hostinu, ale i na nějakou tu soukromou chvilku po ní jistě poskytla inspiraci nejedné nevěstě a ženichovi. Účastníci akce navíc přispěli dobrovolným vstupným dětem z Dětského domova v Plumlově. U akce „VELKÝ SVATEBNÍ DEN“ pochopitelně nemohl chybět PROSTĚJOVSKÝ Večerník, hlavní mediální partner.

Slovo úvodem

„Přehlídku pořádáme letos již po páté a pokaždé se snažíme přijít s něčím novým, ať už v oblasti módních doplňků, či květinových dekorací. Našim cílem bylo především nastávajícím snoubencům představit nejnovější trendy jak v oblasti společenských účesů, svatebních a společenských šatů i spodního prádla pro výjimečné příležitosti. A nejen to, díky této akci si novomanželé mohou nezávazně prohlédnout práce vystavujících cukrářek nebo fotografa, rovnou si ho zajistit na určitý termín nebo alespoň získat akční slevu,“ nechala se slyšet pořadatelka akce a majitelka svatebního studia Styl, Zuzana Kresová, která byla příjemně překvapena hojnou účastí návštěvníků už v dopoledních hodinách konání akce.

Krásky nejen v bílém

Přehlídka nejnovějších módních trendů v úpravě účesů, společenských a především svatebních šatů byla samozřejmě očekávaným zlatým hřebem celé akce, vždyť nevěsta je přece tou nejdůležitější a nejkrásnější ozdobou každé svatby. „Nejtěžší je manévrování s vlečkou, jinak je celkem příjemné procházet se celý den ve svatebním,“ usmívala se Lucie Majtnerová, jedna z okouzlujících modelek, která se navíc stala šťastnou výherkyní ročního předplatného PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Sobotní svatební show nabídla nastávajícím nevěstám módní inspiraci nejen pro svatební den, ale i noc. Dámy a zejména pánové se tak díky odvážným modelkám mohli pokochat přehlídkou exkluzivní kolekce rafinovaného spodního prádla firmy Femina.

Pánové v gala

Pokud některé z dam nechávaly svatební a společenské šaty chladnými, přehlídka pánských obleků je určitě zvedla ze židlí. Elegantní mladíci v perfektně padnoucích oblecích prostějovské firmy Ševčík zaujali nejednu z přítomných nezadaných slečen. „Ukázka obleků se mi moc líbila a díky téhle akci jsem navíc získala pětiprocentní slevu u firmy Ševčík,“ pochlubila se nastávající nevěsta Hanka, kterou svatební veselí čeká již letos v srpnu.

Co nesmí chybět

Svatební den se bezesporu neobejde bez prstýnků, které jsou dokladem lásky po celou dobu trvání manželství. „Trendem dnešní doby jsou převážně jednoduché prstýnky, popřípadě zdobené jedním kamínkem v kombinaci mat-lesk. Velmi populární je v současnosti bílé zlato a velká poptávka je i po prstýncích v kombinaci titanu, wolframu a chirurgické oceli, které jsou oblíbené zejména díky svým hypoalergenním vlastnostem,“ doplnila zástupkyně klenotnické firmy Lukáš Rýdl. Neodmyslitelným doplňkem svatebních šatů je bezesporu svatební kytice, ale i ta podléhá trendům doby. „Klasikou jsou samozřejmě růže ve všech barevných odstínech v kombinaci s lilií nebo kalou. Rádi bychom ale ukázali, že krásná kytice se dá uvázat i z jiných druhů květin,“ představila pestrobarevné květinové výtvory zástupkyně svatebního studia Styl. A jak by asi vypadala svatební hostina bez pořádného, minimálně dvoupatrového dortu? Hrůza pomyslet, proto na sobotním Velké svatebním dni nesměly chybět ani delikátní ukázky cukrářského umění. „Není problém připravit dort s téměř jakoukoliv příchutí tak, aby vyhovoval přání novomanželů,“ potvrdila cukrářka Kristýna Ozaničová, která účastníky akce příjemně překvapila sladkou, meruňkovo-mangovou ochutnávkou svatebního dortu. „Ty ukázky a hlavně ochutnávky sladkostí mě zaujaly asi nejvíc, protože jsem hodně na sladké,“ přiznal Tomáš Halama, který přišel na akci doprovodit svoji přítelkyni. A kdo není na sladké, mohl si vybrat z nabídky obložených mís, které na slavnostně nazdobených tabulích odprezentovala restaurace U Tří bříz, která byla místem konání pátého ročníku Svatebního dne.

Dobročinná třešnička na závěr

V průběhu akce se o příjemnou atmosféru staral nejen svatební DJ Jaromír Šmída a břišní tanečnice Jahanara, ale i děti z Dětského domova v Plumlově, jimž byl věnován výtěžek z dobročinného vstupného, tomboly a dražby svatebních kytic, které byly uvázány v souladu s nejnovějšími módními trendy ve svatebním studiu Styl.

„Děkuji všem, kteří přišli a našli inspiraci pro svůj svatební den,“ poděkovala návštěvníkům za hojnou účast majitelka svatebního studia Styl Zuzana Kresová, která zástupcům plumlovského dětského domova předala částku 6326 korun.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...