Dobré odpoledne, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

06 svatebni_den_malyJiž zítra, tj. 16. února je na programu další ročník jedinečné show s názvem „VELKÝ SVATEBNÍ DEN“. Tentokrát se nejen nevěsty a ženichové potkají v restauraci U Tří bříz v Dolní ulici v Prostějově a to od 10.00 do 19.00 hodin. A že se bude na co dívat, o tom nepochybujte. Ostatně pokud nemáte čas, nevěšte hlavu, PROSTĚJOVSKÝ Večerník, jakožto exkluzivní mediální partner, chybět nebude. Do dalšího vydání pro vás připravíme reportáž, fotogalerii, na serveru www.vecernikpv.cz pak navíc i videoukázky! „Svatební den je pro náš salon již tradicí, letos půjde již o pátý ročník,“ prozradila na úvod majitelka pořádajícího svatebního studia Styl Zuzana Kresová. Vstupné na „Svatební den“ je dobrovolné, vybraná částka bude věnována dětem z Dětského domova Plumlov.

„Pro letošní rok jsme zvolili Restauraci U Tří bříz, ve které najdete vhodné prostory, jak pro velké, tak i menší svatební hostiny,“ objasnila změnu místa Kresová. Jak Večerníku dále prozradila, návštěvníkům svatebního dne bude prezentovat jak rautové speciality, naaranžované svatební tabule, tak i různé variace svatebního menu. „Opět se budeme snažit snoubencům nabídnout veškeré služby týkající se jejich vysněného dne, inspirací ale budou také nové trendy v kolekci svatebních šatů i slavnostních účesů a květin,“ poskytla nám malou ´objednávku´ sympatická dáma.

Svatební studio Styl se bude v rámci velkého sobotního dne prezentovat ve dvou módních přehlídkách svatebních, ale také společenských šatů, dále tvorbou slavnostních účesů a nově i svatebních květin a dekorací. „Svatební kytky se nově váží přímo v našem studiu,“ pochlubila se Kresová. „Zaručujeme tak čerstvost, přesný výběr barevnosti, kterou si vyberete, ale hlavně úsporu času při zařizování.“

Velký svatební den vám ukáže, jak zajistit ten nejlepší účes, líčení nevěsty, svědkyně či maminky, obléknutí do šatů, nazdobení svatebních aut včetně zmíněného vyzvednutí květin. Vše pěkně pohromadě. „Naše studio bude prezentovat také nové druhy svatebních oznámení, kolekce snubních prstýnků si pak vezme za své Lukáš Rýdl. V nabídce budou z titanu,wolframu a oceli,“ uvedla dále Kresová. „Další módní přehlídky bude prezentovat firma Ševčík pánské obleky a spodní prádlo Femina. Služby budou nabízet například cukrářky, fotograf, kosmetička, pedikérka, manikérka a další. Nalákat vás můžeme také na vystoupení úžasné břišní tanečnice Jahanary, ale také na perfektní karikatury Pavla Dlabala. Prezentovat se přijede i luxusní limuzína Lincoln Navigator Tiffani Olomoucké firmy DE auto,“ doplnila majitelka pořádajícího Svatebního studia Styl.

Pokud vás stále nic nenalákalo, tak přijďte udělat dobrý skutek a přispějte dobrovolnou částkou na děti z Dětského domova v Plumlově, kterému bude již počtvrté veškerý výtěžek ze vstupného, dražby i tomboly, které budou probíhat na konci dne, věnován. V tombole budete moci vyhrát jak různé poukazy, dárkové balíčky, předplatné Prostějovského Večerníku,dort ale také třeba půjčení svatebních šatů zdarma.

Na svatebním dnu si můžete také u stolku studia Styl vyzvednout poukázku na 10% slevu na veškeré svatební květiny plus myrty zdarma.

A kdyby ani teď ještě ne, vězte, že bonbónkem bude dražba svatebních kytic, tak proč neudělat radost přítelkyni nebo mamince a navíc přispět na dobrou věc.

„Přijďte strávit příjemný sobotní den s námi!“ Na akci zve celý tým svatebního studia Styl, majitelka Zuzana Kresová tak i děti z dětského domova Plumlov.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...