Dobré odpoledne, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
Skupiny Traktor a Citron

Jedinečné seskupení rockových kapel poprvé na jednom pódiu v prostějovském „Kasku“. Kapely Traktor a Citron byly ve skvělé formě a ani fanoušci se nenechali zahanbit! Prostě super zážitek pro každého pravověrného rockera, který pak o to snáze zapomněl na chybějící skupinu Kreyson, jehož frontman Láďa Křížek není zdravotně v pořádku.

Ještě nikdy nevzniklo ze spojení zemědělského stroje a citrusu nic tak rockového! Koncert rockových legend Traktor a Citron byl prostě bomba a pro všechny rockery super zážitek, na který hned tak nezapomenou. Už dva dny před samotným zahájením koncertu bylo jasné, že se sobotního koncertního večera bohužel nebude účastnit kapela Kreyson. Hvězda kapely Láďa Křížek totiž podlehl rozmarům aprílového počasí

a s ohledem na jeho zdravotní stav musela kapela účast na prostějovském koncertě zrušit. Neúčast oblíbených Kreysonů publikum pochopitelně zamrzela, ale o to víc se zbylé dvě kapely snažily to fanouškům vynahradit.

Hardrocková partička Traktor dostala publikum řádně do varu a tak není divu, že fanoušci kapelu téměř nechtěli pustit z pódia. „Když je publikum sympatické, přidáváme několik slok, někdy i refrén, ale když je publikum tak skvělé jako tady

v Prostějově, přidáme rovnou dvě písničky,“ ohlásil nadšenému publiku frontman kapely Traktor Martin Kapek poté, co si příznivci vytleskali návrat kapely ze zákulisí. „Slyším je dnes poprvé, ale určitě ne naposled! Byli skvělí, super zážitek, boží. Doufám, že přijedou zase,“ svěřil se večerníku František Novák, kterého na koncert vytáhli kamarádi.

Krátce před půl jedenáctou pak už na pódium vtrhla ostravská legenda Citron, která si pro své věrné připravila nestárnoucí songy jako Ocelové srdce, Rock, rock, rock a Hon na Bluda. „Je to super akce, chtělo by to víc takových. Jenom mě mrzelo, že jsem se o tom, že Kreysoni nepřijedou, dozvěděl až tady u pokladny, to je holt tím, že nemám internet,“ krčí rameny Petr Staněk, kterému na koncertu nejvíc vadily dlouhé pauzy mezi jednotlivými vystoupeními kapel.

I tak ale šlo o skvělou rockovou událost, která zahrála do noty nejednomu rockerovi tělem i duší a kdo chyběl, mohl litovat.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...