Dobré odpoledne, dnes je úterý 23.4.2024
svátek slaví Vojtěch,
zítra Jiří
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

33 sepsPokud si chcete užít jedinečný a neopakovatelný večer, dorazte už tuto sobotu 18. srpna na pláž „U Vrbiček“ u plumlovské přehrady. Od 18:30 hodin tady totiž vypukne pravá Karibská noc. Ta navazuje na tradici takzvané Benátských nocí, které se na přehradě konaly dříve, když byla ještě voda tam, kde má správně v přehradě být...

Nicméně tyto časy už jsou pryč, a proto je třeba tradice trošku pozměnit. Jak Večerníku, který je exkluzivním mediálním partnerem všech akcí na plumlovské přehradě, prozradil Petr Zlámal z pořádající agentury Hittrade, o zábavu a překvapení nebude rozhodně nouze! Těšit se můžete na čtyři předkapely, ale také na hlavní hosty večera, představitele free reggae Michala Šepse a starý dobrý YoYo band v čele s Richardem Tesaříkem. Mimo to bude po celou dobu programu na pláži probíhat diskotéka v rytmu reggae, salsy, karibských tanců se speciálně oděnými tanečnicemi atd.. To ale ještě není všechno!

„Pro návštěvníky máme připraveny i dvě skvělé soutěže. Ta první se týká mužů a půjde o to, který z nich bude mít na sobě tu nejkrásnější a nejbarevnější košili. Co se týká dívek a žen, u nich se zaměříme zase na sukýnky. Hodnotit se bude to, která z děvčat ji bude mít nejhezčí, nejbarevnější a také nejkratší,“ prozradil s úsměvem Zlámal. Vítězové obdrží speciálně připravený zelený karibský nápoj, který speciálně pro tuto akci připraví Starorežná Prostějov.

„Tento speciální míchaný karibský drink máte možnost získat už při vstupu, kdy jej obdrží prvních dvě stě žen a dívek, samozřejmě starších osmnácti let,“ doplnil informace o akci Zlámal.

V případě nepříznivého počasí se celé pestrobarevné řádění přesune o pár kilometrů dál, do Společenského domu v Prostějově, ale snad počasí vyjde a atmosféru Karibské noci si všichni vychutnáme tam, kde má být, tedy na pláži.

Co více dodat? Lákadel bude U Vrbiček o víkendu víc než dost, takže doufáme, že všichni dorazíte a budete se skvěle bavit. My tam budeme také a z celého prázdninového rozloučení vám přineseme obsáhlou reportáž včetně fotogalerie!

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...