Dobrý podvečer, dnes je čtvrtek 25.4.2024
svátek slaví Marek,
zítra Oto
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

37 kapela_turboJiž tuto sobotu přijede do lipovského kulturního domu legendární skupina TURBO! A nejen to, představit se mají i další skvělí interpreti, bude to pořádná řežba. Akci pořádá A.L.IN production ve spolupráci s lipovskou obcí. Jedná se přitom o jediný megakoncert skupiny Turbo v celém prostějovském regionu. A jeho členové už se na Prostějovsku pořádně těší...

KDY: sobota 20. září 2014, 19:30 hodin

KDE: Kulturní dům Lipová

„Lipovou si hodně pamatujeme, obrovský sál, kde byla vždy výborná atmosféra a bylo o nás vždy dobře postaráno. Řízky, bramboráky, slivovice,“ vzpomíná se smíchem na místní kulturní dům, který je doslova kultovní záležitostí, bubeník a zakladatel skupiny Jiří Lang a svými slovy potvrzuje, že při četnosti vystoupení už má Turbo k tomuto místu nějaký vztah.

A na co se mohou fanoušci na koncertu v Lipové těšit? „Čeká je dvouhodinový  koncert a průřez celou tvorbou skupiny od pravěku až po poslední cédéčko Žár. Určitě nebudou chybět hity jako jsou Chtěl jsem mít, Hráč, Díky já jdu dál,  Láska z pasáží a jiné. Na tento koncert jsme opravdu hodně natěšeni, protože v této části Moravy a zvlášť v Lipové hrajeme rádi. Jelikož jsme v poslední době na moravském území tolik nehráli, bude to jedinečná příležitost jak pro fanoušky, tak i pro nás si tento koncert náležitě užít,“ prozradil k sobotnímu vystoupení Jiří Lang.

Celým večerem bude provázet moderátor Láďa Sovjet, přičemž vše odstartuje  finalista Super Star Martin Šafařík se svojí kapelou, který zároveň představí své nové CD. Poté přijde na řadu vrchol v podobě tolik očekávané Turbo a hudební show pak zakončí DJ Martin Čapka, který bude hrát nejlepší hity let.

Kulturní dům v Lipové bude otevřen od 19:30 hodin. Lístky lze i nadále koupit v předprodeji, a to na několika místech (Prostějov-Hudební nástroje Z. Tyl, Kramářská ul. * Konice -J+V Masarykovo nám. 68 * Lipová-p. Přikrylová, Coop potraviny * Jednov, p. Koudelková, Coop potraviny) za pouhých 199 Kč, na místě přitom zaplatíte 250 Kč. Vyhrát je ale můžete i ve čtenářské soutěži Večerníku, kterou najdete v dnešním čísle!

Svoz a rozvoz na tuto akci je taktéž zajištěn. Neváhejte proto a přijďte se pobavit a vychutnat si jedinečnou atmosféru tohoto koncertu. Fanoušci rockové muziky se mohou těšit na opravdu parádní hudební zážitek. „Určitě dorazte všichni, kteří máte Turbo rádi a věřím, že si koncert užijeme tak, aby proběhl k oboustranné spokojenosti. Těšíme se na Vás,“ vzkázal příznivcům bubeník a zakladatel skupiny.

pdfPlakat Turbo

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...