Dobré odpoledne, dnes je středa 24.4.2024
svátek slaví Jiří,
zítra Marek
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Tradičnímu plesu Plumlovských nadšenců se v zábavnosti žádný jiný bál v regionu ani náhodou  nevyrovná. Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme dělat. Vyhlášená akce o tom v sobotu opět přesvědčila všechny zúčastněné.

Vstupenky na ples Plumlovských nadšenců jsou rok od roku cennějším zbožím. Téměř čtrnáct dní před začátkem akce v podstatě nebyly k mání. A tak není vyloučeno, že se na ně brzy budou stát fronty srovnatelné s těmi, kterých se dočkáme při opětovném otevření Prioru...

Může za to především jedinečná atmosféra tohoto bálu, který dostál své pověsti i letos. Kapela Black Rose znovu ukázala, že kvalitně nazvučené živé kapele se nic nevyrovná. Čtveřice Čiperných babiček pak předvedla tanec šmrncnutý orientálním šarmem a Veselé kravičky se přenesly do nemocničního prostředí.

„Úplně na počátku se nechaly inspirovat erotickým plesem v Jesenci. Jenže se strhl spor o to, která z nich se svleče. Osm nahých kraviček by totiž bylo trošku moc i na vás, kteří jste na ledacos zvyklí. Jak tento problém kravičky vyřešily, to uvidíte vzápětí,” uvedl rozdováděné ženštiny Marek Otruba.

Kravičky“ ve svém  tanci napříč všemi žánry provedly nadšené publikum hned několika slavnými seriálovými špitály. Překvapením a pro někoho snad i jediným kazem na jejich strhujícím představení bylo to, že se místo některé z nich nakonec svlékl reprezentační fotbalový útočník. To však nebylo vše. Zahanbit se nenechali ani spolkoví muži, kteří to na parketu rozbalili ve skotských kiltech.  „Na některé ze sukní bylo využito přibližně tolik materiálu, kolik by ho stačilo na plachtu průměrné výletní jachty,“ poznamenala s úsměvem jedna z přítomných dam.

Všechna vystoupení celý ples jednoznačně oživila a okořenila, na celém plese však byl nejdůležitější fakt, že na něj nedorazil nikdo,  kdo by neměl chuť si jej jak se patří užít. Všichni totiž ví, že je pouze jednou do roka! A to je právě to, čeho každý při odchodu bezpochyby litoval.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...