Dobrý podvečer, dnes je čtvrtek 28.3.2024
svátek slaví Soňa,
zítra Taťána
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Opět máme komu fandit! Doslova z celé republiky se sjely dívky na casting 7. ročníku soutěže krásy pro studentky středních škol, který se konal předminulou neděli v olomoucké galerii Šantovka. Mezi dvanáct krásných finalistek pronikla také jedna dívka z Prostějova, stala se jí studentka Reálného gymnázia Tereza Žáková.

Všechny dívky ucházející se o titul MISS OK nejprve postupně předstoupily před porotu a představily sebe i školu, na které studují. Poté následovala promenáda v plavkách. Casting dívky zakončily rozhovorem s porotou. „Výběr byl těžký, ale nakonec se nám podařilo zvolit dvanáctku opravdu krásných dívek,“ pochvaloval si ředitel soutěže Roman Štěpánek.
Pro Terezu Žákovou to nebyla první podobná zkušenost tohoto druhu. „Už v minulých letech jsem se podobných soutěží zúčastnila a vždy jsem se zasekla na druhém místě... Odvahu přihlásit se do Miss OK jsem dostala až na poslední chvíli. Tak uvidíme, jak to dopadne, protože konkurence je opravdu obrovská,“ prozradila exkluzivně Večerníku sympatická středoškolačka, která od soutěže očekává zejména mnoho nových přátel, zážitků, krásných vzpomínek a hlavně adrenalinu. „Baví mě ta zdravá nervozita a mravenčení v břiše, než vůbec vyjdu na molo,“ svěřila se pohledná dívka, kterou nyní čeká společné soustředění.
Koncem září pak přímo tuto zástupkyni Prostějova budete moci podpořit hlasováním na internetových stránkách www.missok.cz. Finálový galavečer je naplánovaný na 9. října do prostor zámku ve Velké Bystřici u Olomouce. Večerem bude provádět osvědčená moderátorská dvojice Petr Šimek a Eva Decastelo.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...