Dobré odpoledne, dnes je sobota 20.4.2024
svátek slaví Marcela,
zítra Alexandra
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram

Jedno předčasně ukončené utkání, jedno zranění, osmdesát čtyři odehraných utkání, nespočet branek či brankových příležitostí, takový byl první hrací den na dalším ročníku Bedihošť cupu. Favorité zvládli svá utkání bez větších potíží a v zítřejších bojích se utkají o celkové vítězství. Ostatní týmy se od rána střetnou v zápasech o umístění.

Obhájce loňského prvenství, pořádající tým Bedihošť, se musel spokojit s druhým místem ve skupině, které zaručuje pouze boje o umístění. Do vítězné skupiny, hrající o celkové prvenství se probojovalo mužstvo AC Roma "A". 
Ve stejné skupině se představí i další vítězové svých skupin. Ve skupině B se s přehledem kvalifikoval tým DD Sport "A", které neztratilo ani bod, ba dokonce udrželo čisté konto ve všech dosavadních zápasech. Stejným počtem bodů se může pyšnit i další člen dnešní skupiny o celkový triumf, mužstvo Mechechelen Prostějov. Posledním do party jsou borci z FC Anděl, kteří ztratili body až v závěrečném kole, za remízu 2:2 s týmem Sexmeralda. Největším favoritem podle Večerníku, který celou akci bedlivě sleduje, je mužstvo DD Sport "A" a Mechechelen Prostějov. Šance však mají všechny týmy stejné, v odpoledních hodinách se dozvíme, kdo se nakonec bude radovat z celkového vítězství.
Skupiny o umístění bude přinejmenším stejně tak zajímavé, bezesporu přinesou pohledný fotbal, kdy týmům už nejde tolik o kýžený úspěch, a proto mohou hrát uvolněněji. Věřme, že nasazení však týmům scházet nebude a budeme svědky krásných gólových akcí.

  • Makový pohřební služba
  • 1

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Anketa - hlavní

Co vás v poslední době nejvíce potěšilo?

2017 vitejte na svete banner

Speciály Večerníku

2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Vánoční strom bude.

Tohle nám nemůže vzít ani ten lotr koronavirus! Prostějovští radní oznámili, že konání vánočního jarmarku na náměstí T. G. Masaryka je sice v ohrožení, ale o tradiční a neodmyslitelnou součást rynku nepřijdeme. Vánoční strom je už vybrán a letos ho městu darovala rodina z Lipové.

 

Další chyba na Vápenici.
Špatně vypočítané kilometry na směrovníku u Národního domu nejsou jedinou „mýlkou“ na Vápenici v Prostějově. Jak Večerník upozornili čtenáři, při odbočení vlevo do centra v Prostějově je nakřivo namalován odbočující pruh. Podle zlých jazyků museli být lajnovači pod parou...

Nezapomněli na lidi.

Osobnost týdne

Ladislav ADAMÍK

Úctyhodného věku šestadevadesáti let se před týdnem dožil bývalý kvalitní prostějovský atlet. Osobní výročí blížící se magické stovce oslavil v pondělí 19. října.

11 stasova

THUAN DINH DUC

 

Číslo týdne

1 983

Podle posledního sčítání žije v Prostějově 1 983 cizinců. Nejvíce zde pobývá Slováků a Ukrajinců, silné zázemí zde mají Vietnamci.

33

Výrok týdne

„ZATÍM PO NICH NENÍ POJMENOVÁNO VŮBEC NIC!“

Lidé budou vybírat nový název parku v Okružní ulici podle jmen slavných rodáků. A jak zmínil primátor Jura, zatím po nich není pojmenováno vůbec nic...